Chefz Agenda

Chefz Proeflokaal houdt u graag op de hoogte!

Chefz Agenda

Zondag 13 oktober – Osso BOCKo-dag

Op Zondag 13 oktober is het OssoBOCKo-dag bij Chefz.
Ossobuco kent u wel. Ossobuco is een Italiaans vleesgerecht. De basis van ossobuco zijn kalfsschenkels. De schenkels worden met onder meer uien, wortel en bleekselderij gestoofd. In het geval van onze OssoBOCKo stoven we e.e.a. met bockbier.

Wij bieden deze dag een combinatie van een OssoBOCKo-schotel en een Brand Dubbelbock van de tap voor € 19,50.

Wijnsociëteit Oosterhout

Op woensdag 9 oktober 2019 is er weer een wijnproefavond.

Ivm enkele afmeldingen van leden is er ruimte voor een aantal gasten.  Aarzel niet om u aan te melden.

We zullen tijdens deze wijnproeverij kennis maken met een aantal Duitse wijnen. Dit belooft weer een zeer aangename én verrassende wijnproeverij te worden.

Inloop vanaf 19:45 uur, start proeverij 20:15 uur.
Meer informatie en aanmelden alhier.

Op woensdag 23 oktober organiseert Chefz een KAAS & WIJN-avond.

In samenwerking met onze fromager Danny Koreman serveren we een selectie aangename kazen met bijpassende mooie wijnen uit de Chefz-wijnkelder.
Danny zal uitleg geven over de herkomst, samenstelling en typische kenmerken van de verschillende kazen.

Wanneer: Woensdag 23 oktober 2019 – aanvang 19:30 uur.
Waar: Chefz Proeflokaal – Oosterhout
Kosten: € 24,50 p.p.

Aanmelden is niet meer mogelijk. Het is geheel volgeboekt.

Maandag 14 oktober – onze Danny Koreman in finale voor de Award ‘Beste Fromager van het Jaar’

Met trots presenteren wij Danny Koreman – Fromager van Chefz Proeflokaal – als één van de kandidaten voor de Proefschrift Restaurant Showcase ‘Beste Fromager van het Jaar’.
Deze wordt gehouden op 14 oktober a.s. tijdens Gastronomie in de Europafoyer van RAI Amsterdam.

Op 14 oktober neemt Danny het op tegen 9 concurrenten tijdens Gastronomie in RAI Amsterdam.
De geselecteerde kandidaten krijgen tijdens de Showcase een drievoudige opdracht.
Zij zullen elk een kaastafel opbouwen om vervolgens in twee ronden de jury een kaasbord te presenteren én hun favoriete kaas/drank combinatie.

Wij wensen Danny veel succes!

Openingstijden

MAANDAG
15:00 uur – 23:00 uur

DINSDAG
Zijn wij gesloten

WOENSDAG – ZATERDAG
11:00 uur - 23:00 uur

ZONDAG
12:00 uur – 22:00 uur

Stel uw vraag

Heeft u een vraag? Aarzel niet om hem hier te stellen!